Natascha – Oprichter en eigenaar The Animal Nanny

Ik wil mens en dier op een heel praktische manier helpen en dat is precies wat ik met The Animal Nanny wil bereiken.

Onze hulp kan je zien als een verlengstuk, wij werken graag samen met jou om je dier de beste verzorging te geven en ze zo happy en gezond te houden. Het is geweldig dat ik zo’n bijdrage kan leveren, als ik zie hoe elk dier zich lekker op zijn gemak voelt in het eigen huis, en hoe gezond en energiek de honden zich uitleven tijdens de wandelingen en onze klanten tevreden zijn en zich geen zorgen hoeven te maken, dan weet ik dat we goed bezig zijn.

De juiste vakopleidingen vind ik niet alleen heel erg belangrijk, maar ook enorm boeiend. Ik blijf me dus constant bijscholen en vind het belangrijk dit ook over te dragen aan de medewerkers van The Animal Nanny.

Samen met een team gekwalificeerde nanny’s werken we vanuit vakkennis en dierenliefde, met professioneel materiaal en hoge kwaliteitsnormen, allemaal zaken die ik heel belangrijk vindt.

Natascha and Camilla kept in touch with us whilst we were away so we knew how they were getting on. When we got home it was very clear that the cats had been really looked after. We arrived back to clean litter trays and two happy cats with lovely soft coats from all of their grooming. A highly professional service that I’d recommend to others- we will definitely be using them again! Thank you!
Opleiding & Training

Basis Dierverzorging
Leidse Onderwijsinstelingen

HBO Natuurgeneeskundig Diertherapeut Plus
Instituut Silverlinde

Erkend Hondenuitlaatservice Plus
Martin Gaus Academie

Erkend Hondenuitlaatservice
Martin Gaus Academie

Kattengedrag 1 en 2
Martin Gaus Academie

Vaardigheden
Hondengedrag & training
0%
Kattengedrag
0%
Konijnen, knaagdieren en vogels
0%
Medische kennis
0%
Ervaring

Vanaf 2010 oprichter en eigenaar The Animal Nanny

Verschillende lezingen op het gebied van honden/kattengedrag en ondernemen

EHBO honden/katten en Reanimatie honden

Verschillende stages bij dierenartspraktijken, dierenasiel en opvang