Jackie – Dieroppas en individuel uitlater

Ik ben Jackie en ik ben van jongs af aan al bezig met dieren. Ik ben met ze op gegroeid we hadden vroeger altijd wel minstens een kat en een hond. Ook nu woon ik weer met een hond en drie katten in huis waaronder eentje van mij. Ze heet Flo en is een maine coon die me heel veel leert over katten gedrag en vacht verzorging. Ze komt eigenlijk van een boerderij maar de boer wou haar niet hebben dus heb ik haar in huis genomen en ze is een perfecte huiskat geworden.

Opleiding en ervaring

Ik wist altijd al dat ik een hart voor dieren heb en besloot daarom ook om een dieren opleiding te doen. Ik begon op de middelbare school al met de opleiding landbouw breed. Na dat ik dat had afgerond heb ik de opleiding dierverzorging gedaan op het MBO en dat ook met succes afgerond.  Doormiddel van de vele stage’s die ik heb gelopen heb ik al heel veel geleerd over de verzorging van honden en met name ook katten. Ik ben dus al klaar met mijn opleiding maar nooit klaar met leren. Ik sta altijd open om nog meer bij te leren over mijn vakgebied.

Heel veel dank voor jullie uitstekende zorgen voor mijn katten! Ik vond het fijn om met zo’n gerust hart op vakantie te gaan, wetende dat ze in goede handen waren. Ook erg prettig dat er af en toe een berichtje werd gestuurd; stiekem was ik natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het ging.
Opleiding & Training

MBO Dierverzorging | MBO Lentiz Animal

Allerlei stages op het gebied van dierverzorging:

  • Dierenambulance (jaar lang)
  • Stadboerderijen
  • Dierenwinkels
  • Reptielen en exotische dieren
Vaardigheden
Hondengedrag & training
0%
Kattengedrag
0%
Konijnen, knaagdieren en vogels
0%
Medische kennis
0%
Ervaring

Hoofd dierverzorger bij The Animal Nanny

Jaar fulltime stage bij Dierenambulance (zowel ambulance als hospitaal en asiel functie)

Dierverzorger bij stadsboerderijen Zoetermeer

Ervaring met reptielen en exotische dieren