Danielle – Dieroppas en hondenbegeleider individueel/groep

Hallo! Mijn naam is Danielle en ik ben gek op en met dieren. Doordat ik ben opgegroeid met verschillende (huis)dieren heb ik jaren lang ervaring qua gedrag, trainen en verzorging. Niet alleen hebben we honden en katten gehad, maar ook fretten, kleine knaagdieren en een vogeltje. Daarnaast heb ik met mijn eigen hond behendigheid gedaan en ook wedstrijden gelopen. Omdat ik nu op kamers in Delft woon heb ik op dit moment geen huisdieren, al probeer ik mijn huisgenoten over te halen haha.

Doordat ik zo veel liefde voor dieren heb wist ik dat ik er iets mee wilde gaan doen. Ik heb dan ook gekozen voor de MBO4 opleidingen Dierverzorging Management. Tijdens deze studie heb ik veel geleerd en vooral veel kennis opgedaan door de stages. Zo heb ik een jaar in het asiel gewerkt, een papegaaientuin, twee keer in blijdorp maar heb ik ook 2 jaar mee gedraaid op een hondenopvang. Dit was mijn tweede thuis en ik was er dan ook altijd te vinden. Met deze stichting ben ik ook 3 x naar Spanje geweest om daar te helpen. Dit was heel heftig, maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Ook op de boerderij lopen alle honden in roedels bij elkaar en leer je dus enorm veel over het gedrag van de hond. Toch blijft er over dieren altijd wat te leren en ben ik ook zeker bereid om nieuwe dingen te ontdekken.

Werken bij The Animal Nanny

Ik wil bij The Aninal Nanny nog meer mijn liefde voor dieren uiten. Alle dieren verdienen liefde, zorg en aandacht en dat zullen van mij dan ook zeker krijgen!

Dank jullie wel voor de liefdevolle verzorging van mijn kater Bob! Kwam zaterdagavond thuis en alles was goed, zo netjes weer en Bob in opperbeste stemming!! Dank voor alles en jullie mogen dit vaker doen!
Opleiding & Training

Dierverzorging Management (behaald)

Cursussen

Eerste Hulp Bij Dieren (behaald)
Honden- en kattenbesluit (behaald)
Sociale Huishond (behaald)
Behendigheid

Vaardigheden
Hondengedrag & training
0%
Kattengedrag
0%
Konijnen, knaagdieren en vogels
0%
Medische kennis
0%
Ervaring

Manager Dierverzorger Hondenopvang

Dierverzorger Asiel & dierentuin