Anne – Verzorgt de klantenservice

Mijn naam is Anne. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden en heb ik jaren paard gereden. Door mijn interesse in dieren ben ik de opleiding tot Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut gaan volgen op de Silverlinde. Daar heb ik veel geleerd over o.a het gedrag en verschillende ziektes van honden en katten.

Mijn diploma voor deze opleiding heb ik in 2015 behaald. Daarnaast ben ik in de opstartfase voor mijn eigen onderneming op het gebied van Veterinaire Natuurgeneeskunde en paarden sportmassage; het is niet alleen afwisselend, maar vooral dankbaar werk waardoor ik met veel plezier dier en eigenaar help.

Beestenboel

Ik heb een poes uit het asiel gehaald en haar de naam “Happiness” gegeven, omdat ze wel wat meer geluk in haar leventje kon gebruiken. Ze heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt, dus heeft het een tijdje geduurd voordat ze zich helemaal kon ontspannen. Als ze eenmaal ontspannen is dan zoekt ze mij op en wil ze lekker kroelen.

Sinds dit jaar heb ik ook een geweldige pup erbij, Yunna, van het ras Shiba Inu. Ik zal de komende jaren nog veel van Yunna & Happiness gaan leren.  Het is mooi om te zien dat je elke dag weer veel leert van je eigen huisdieren en dit vervolgens ook kan toepassen in de praktijk.

Wat een fijne manier om op vakantie te gaan. Onze katten worden heerlijk verzorgd en geknuffeld. We merken gewoon dat er stukken minder stress bij ze is, dan voor we The Animal Nanny kenden. Jullie denken overal aan. Zoals met oud en nieuw de gordijnen sluiten ivm het vuurwerk. Super!
Opleiding & Training

HBO Veterinaire natuurgeneeskunde, paard, hond, kat – Instituut Silverlinde

Human guasha therapeut
Guasha Opleidingen Santai

Vaardigheden
Hondengedrag & training
0%
Kattengedrag
0%
Konijnen, knaagdieren en vogels
0%
Medische kennis
0%
Ervaring

Dieroppasser bij The Animal Nanny

Verschillende stages voor opleiding Veterinaire Natuurgeneeskunde o.a. bij dierenartsen