Angela – Dieroppas en individuel hondenbegeleider

Mijn naam is Angela en ik ben 24 jaar. Ik ben opgegroeid met liefde voor dieren. Mijn ouders hebben allebei een hart voor dieren dus ik heb dat van jongs af aan meegekregen. Daarom besloot ik de opleiding dierenartsassistente paraveterinair te gaan doen. Ik heb diverse stages gelopen, waaronder bij Dierenambulance Den Haag, een trimsalon en verschillende dierenklinieken. Ik ben uiteindelijk uitgestroomd met mijn diploma dierverzorging.

Ik heb mijn hele leven al katten om me heen. Mijn ouders hebben twee katten en ikzelf heb ook mijn eigen kat. Hem heb ik geadopteerd tijdens mijn stage bij de dierenambulance. Bij mijn vriend wonen nog twee katten, waar ik ook veel tijd mee doorbreng. Verder heb ik een hond gehad, een Australian Shepherd. Met hem trainde ik veel, hij was erg leergierig en het was dan ook heel leuk om hem nieuwe dingen te blijven leren.

Ik ben van plan om volgend jaar mijn opleiding voor dierenartsassistente paraveterinair weer op te pakken, in combinatie met het werken bij The Animal Nanny. Zo kan ik én mijn passie voor het verzorgen van de dieren blijven uitoefenen, én verder met mijn studie en mijn diploma halen.

Heel veel dank voor jullie uitstekende zorgen voor mijn katten! Ik vond het fijn om met zo’n gerust hart op vakantie te gaan, wetende dat ze in goede handen waren. Ook erg prettig dat er af en toe een berichtje werd gestuurd; stiekem was ik natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het ging.
Opleiding & Training

Paraveterinair in opleiding (laatste jaar)

Vaardigheden
Hondengedrag & training
0%
Kattengedrag
0%
Konijnen, knaagdieren en vogels
0%
Medische kennis
0%
Ervaring

Dierverzorger bij The Animal Nanny

Allerlei stages op het gebied van dierverzorging:

  • Dierenambulance
  • Trimsalon
  • Dierenartsen