Waar kunnen wij jou mee helpen?

Voordelen Dieroppas-service

 • Persoonlijke aandacht in vertrouwde omgeving
 • Alle medische zorg in ervaren handen
 • Betrouwbare vakkennis en ervaring, én heel veel dierenliefde
 • Onafhankelijk van buren of familie – ook voor post en plantjes
 • Van last-minute tot lange vakantie snel geregeld

Ons werkgebied
 • Rijswijk
 • Voorburg
 • Ypenburg
 • Den Haag – Centrum
 • Den Haag – Archipelbuurt, Willemspark, Voorhout
 • Den Haag – Benoordenhout/Bezuidenhout
 • Den Haag – Zeeheldenkwartier
 • Den Haag – Statenkwartier
 • Den Haag – Duinoord, Bomenbuurt, Segbroek, Valkenboskwartier
 • Den Haag – Scheveningen
 • Wassenaar (op de grens van Den Haag)

Zit uw buurt er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden!

Liefdevolle en persoonlijke verzorging aan huis

Voor je lange vakantie, weekendje weg of business trip, wij verzorgen je kleine huisdier liefdevol bij jouw thuis. Geen stress, vertrouwde omgeving en alles aangepast aan jouw wensen en behoeften van je huisdier.

We hebben een team van professionele en betrouwbare Animal Nannies met de juiste ervaring, opleiding en, het belangrijkste, veel liefde voor dieren!

Tijdens een oppas-bezoek:
 • Voeren wij naar schema en verversen het water elk bezoek.
 • Is medicatie geven geen probleem.
 • Wordt het verblijf schoongemaakt wanneer jij dat graag wilt of wij dan nodig vinden.
 • Kunnen wij je kleine huisdier aandacht geven, aangepast aan jouw wensen en behoeften van je dier.
 • Letten wij op de woning en lijkt deze bewoont, indien gewenst doen wij wat licht aan of de gordijnen open/dicht.
  Verzorgen wij de planten en ruimen de post netjes op.
Voordelen van onze dierenoppas-service aan huis:
 • Kleine huisdieren zijn vaak stressgevoelig, het verblijven in hun vertrouwde omgeving voorkomt stress.
 • Via je eigen klanten-account vertel jij ons hoe je wilt dat je dier verzorgd wordt, dit verzorgplan kunnen we tijdens de kennismaking samenstellen.
 • Krijg altijd een sms-berichtje bij het eerste en laatste bezoek, een vertrouwd en fijn gevoel.
 • Lees dagelijks via je smartphone mee hoe het gaat met je kat.
  Ontvang regelmatig leuke foto’s
Wij komen graag kennismaken!

Verzorging aan huis is maatwerk, geen dier of huis is immers hetzelfde. Er zijn meerdere mogelijkheden afhankelijk van jouw wensen en de behoefte van je kleine huisdieren.

Graag maken we kennis met jou en je dier. Voor de kennismaking komen we bij je thuis, dit is gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak

Wil je ons blijven volgen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang een kortingsvoucher van 10,- als bedankje

Via de nieuwsbrief ontvang je regelmatig leuke huisdierentips, acties en blijf op de hoogte van wat er bij ons allemaal gebeurd.

Wat baasjes zeggen

Opnieuw enorm bedankt voor de perfecte zorg voor onze vogels! Heerlijk om thuis te komen en begroet te worden door al die blije en vrolijke beestjes!
Ronbaasje van Noky, Ory, Deva en Wally
De zoektocht naar de ideale uitlaatdienst is niet makkelijk. Iedereen doet het anders en vind maar eens iemand die perfect aansluit bij jouw wensen en bij jouw hond. Dit hebben wij gevonden in The Animal Nanny
Paulbaasje van Zoe
We arrived back to clean litter trays and two happy cats with lovely soft coats from all of their grooming.
Rebeccabaasje van Dido & M

Veelgestelde vragen

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Haaglanden, in de volgende delen:

Rijswijk
Voorburg
Ypenburg
Den Haag – Centrum
Den Haag – Archipelbuurt, Willemspark, Voorhout
Den Haag – Benoordenhout/Bezuidenhout
Den Haag – Zeeheldenkwartier
Den Haag – Statenkwartier
Den Haag – Duinoord, Bomenbuurt, Segbroek, Valkenboskwartier
Den Haag – Scheveningen
Wassenaar (op de grens van Den Haag)
Zit uw buurt er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden!

Voor welke huisdieren is jullie service geschikt?

Onze dieroppas-service aan huis is geschikt voor kleine huisdieren:

Katten
Konijnen
Cavia’s
Andere soorten knaagdieren
Vogels
Kleine landbouw huisdieren
Deze vorm van verzorging is helaas niet geschikt voor honden. Kijk hier voor onze hondenoppas-service. Zit jouw huisdier er niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden!

Hoe lang duurt een dieroppas bezoek?

Onze huisbezoeken duren minimaal 20 min., waarbij wij ten minste een keer per dag je huisdieren bezoeken. Wij vinden het belangrijk dat naast de verzorging, onze gastdieren ook voldoende aandacht krijgen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een langer bezoek aan te vragen of meerdere bezoeken per dag. In sommige gevallen zoals bij meerdere dieren of grotere huizen, hebben wij een langer bezoek nodig. Dit wordt allemaal tijdens de kennismaking met je besproken.

Op welke tijden komen jullie voor mijn huisdier zorgen?

Dagelijks zullen wij langs al onze gastdieren gaan om ze te verzorgen en aandacht te geven. Wanneer we langskomen is helemaal afhankelijk van het verzorgschema wat we samen met jou gaan bespreken.

Globaal is er een verschil tussen basisbezoeken en speciale ochtend/avond bezoeken, deze bezoeken vallen onder de volgende tijden:

Basis bezoeken: 09:00-18:00
Ochtend bezoeken: 09:00-12:00
Avond bezoeken: 15:00-18:00.
Heeft je huisdier op een ander tijdstip zorg nodig? Tijdens een kennismaking kan je bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Kunnen jullie ook medicatie geven?

Jazeker, medicatie toedienen is geen probleem voor ons. Wij zijn gewend om pilletjes, poeder, dieet voer, zalven etc. toe te dienen.

Helaas kunnen wij momenteel geen suikerkatten injecteren met insuline twee keer per dag. Wellicht dat wij in de nabije toekomst een speciale Animal Nanny in ons team opnemen die deze service kan verlenen.

Twijfel je of wij je kunnen helpen bij het geven van de medicatie? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wat als er iets met mijn huisdier gebeurd?

Het kan gebeuren dat tijdens je afwezigheid onverhoopt iets met je huisdier(en) gebeurd. Meestal hebben we eerst contact met de dierenarts voor advies, na overleg zullen we jou meteen op de hoogte stellen en bespreken we wat er moet gebeuren.  In geval van directe nood zullen wij je huisdier(en) meteen naar de dichtstbijzijnde of opgegeven dierenarts brengen.

Blijkt dat een bezoek aan de dierenarts nodig is, zullen wij daarvoor zorgen en transporteren wij je huisdier veilig naar de kliniek. Tijdens het consult/behandeling zullen wij de hele tijd bij je dier aanwezig zijn. Na het consult nemen we direct weer contact met je om verslag te doen en de nazorg te bespreken. Kosten voor een dierenartsbezsoek zijn voor jou rekening en kunnen wij niet voorschieten, vraag altijd aan je dierenarts of het mogelijk is om achteraf te betalen of dat het via online bankieren meteen kan worden overgemaakt.

Wij hebben altijd een EHBO-kit bij ons tijdens de bezoeken, indien nodig kunnen wij eerste hulp verlenen.

Waarom is een kennismaking nodig?

Voordat wij voor je huisdier gaan zorgen, komen wij graag eerst langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Zorg aan huis is maatwerk, er komt meer bij kijken dan zorg in een pension, elk huis en dier is immers anders. Tijdens het gesprek bespreken we je wensen en onze mogelijkheden. Wij leggen je dan precies uit hoe onze dierenoppas-service werkt en kunnen we samen met jou bespreken wat de beste zorg voor jou huisdieren is.

Wanneer je besluit om van onze diensten gebruik te maken, gaan we verder met de intake. Daar bespreken we alles wat wij moeten weten over je huisdieren en de verzorging, een soort diepte-interview over je dier! Weet je al de data wanneer je onze hulp kan gebruiken? Dan kunnen we deze meteen reserveren, je krijgt daarvan een bevestiging (overeenkomst) via de email met alle belangrijke administratieve informatie, sleutelovereenkomst en de Algemene Voorwaarden.

Na de intake krijg je toegang tot je eigen klanten-account. Daarin staan alle zorginstructies en informatie over je huisdieren, die je altijd kan inzien en aanpassen. Zo hebben we altijd de juiste informatie voor handen als je een nog een keer van onze service gebruik wilt maken!

Snel weer een dieroppas reserveren? We bieden een gratis sleutelservice aan, wij bewaren dan je sleutel veilig, je hoeft dan de sleutel steeds te brengen en op te halen. Wel zo makkelijk als je regelmatig hulp nodig hebt! Interesse? Maak hier een afspraak voor een kennismaking.

Hebben jullie ook referenties van klanten?

Ja die hebben wij zeker, lees hier de reacties van onze klanten:

“I would recommend your service to my friends. Daily reports, good contact, everything works very well. Postcard from Nanny Roos made our day when we arrived home” Owner of Pixi, Remigiusz Kurzynski
“We had perfect piece of mind that Hector was being well looked after. The start/end sms messages and use of a client portal are really valuable. Hector was relaxed when we returned. A great service!” Paulina, Baasje van Hector
“Ik zou de Nanny altijd aanraden, hebben nu meerdere keren gebruik gemaakt van de service. Als er vragen zijn worden er dingen uitgelegd en er wordt altijd in goed overleg gehandeld. Super betrouwbaar!” Sietske Baasje van Brixie
“Dank jullie wel voor de liefdevolle verzorging van mijn kater Bob! Kwam zaterdagavond thuis en alles was goed, zo netjes weer en Bob in opperbeste stemming!! Dank voor alles en jullie mogen dit vaker doen!” Groeten, Brigitte Durr x
“ik heb in juni voor het eerst gebruik gemaakt van de Animalnanny. Ik heb een wat lastige kat Misty genaamd, die behoorlijk eenkennig is. Aangezien ze al op leeftijd is zag ik een cattery niet meer zitten. Dus dit leek een mooie oplossing. En dat was het dan ook. Mijn kat was helemaal relaxed toen ik thuiskwam en alles zag er goed verzorgt uit. Jammer dat ik jullie niet eerder ontdekt heb!!!. Vol vertrouwen heb ik net een nieuwe aanvraag voor oppas gemaild. Namens Misty en mij… aanrader!!!!” Liesbeth, baasje van Misty
“Great service from a very professional team. We will definitely use this company again.”Steff Jay, Baasje van Esme en Bella
“The Animal Nanny team are fantastic! They have looked after our cats in Delft several times and we’re really happy with the service. When one of our cats got very sick while we were on holiday, Danielle recognised the signs immediately and took quick action. They are true animal lovers and I highly recommend them!” Kirsten, Baasje van Misty
“As new clients of The Animal Nanny, I can say that the service they provided us has exceeded our expectations. As a rescue cat, Nemo has always been very timid of strangers and due to this, she has been somewhat distressed when we’ve returned from vacation. To our delight, with the care provided by The Animal Nanny, Nemo settled in quickly this time which meant a lot to us. If future, we will definitely be using the service again.” Marnie Mercier, baasje van Nemo
“Heel veel dank voor jullie uitstekende zorgen voor mijn katten! Ik vond het fijn om met zo’n gerust hart op vakantie te gaan, wetende dat ze in goede handen waren. Ook erg prettig dat Camilla af en toe een berichtje stuurde; stiekem was ik natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het ging.” Marleen de Groot, baasje van Koosje, Sjakie, Clara en Sara
“We were very impressed with the care that our two cats received whilst we were away. This was the longest period of time that we had ever left the cats for so we were quite worried.  We didn’t need to be though.Natascha and Camilla kept in touch with us whilst we were away so we knew how they were getting on. When we got home it was very clear that the cats had been really looked after. We arrived back to clean litter trays and two happy cats with lovely soft coats from all of their grooming. A highly professional service that I’d recommend to others- we will definitely be using them again! Thank you! “ Rebecca, baasje van Dido&M
“Wat een fijne manier om op vakantie te gaan. Onze katten worden heerlijk verzorgd en geknuffeld. We merken gewoon dat er stukken minder stress bij ze is, dan voor we The Animal Nanny kenden. Jullie denken overal aan. Zoals met oud en nieuw de gordijnen sluiten ivm het vuurwerk. Super! Ook in de vakantie krijgen we regelmatig te horen hoe het met ze gaat en zien we af en toe een fotootje van ze voorbij komen. Wat zijn jullie een verrijking! Bedankt!” Nadine, Baasje van Bo-gyi, Aida & Otis
“Ik maak al jaren gebruik van de service van ‘The animal nanny’. Voorheen vroeg ik nog wel eens aan buren of ze de katten konden verzorgen. En ook al doet iemand z’n best, je weet toch nooit zeker of het goed gebeurt. Met de zorg van The animal nanny weet ik zeker dat de juiste aandacht aan de beesten wordt gegeven. Ze is ook altijd opmerkzaam op veranderingen bij de beestjes of klachten. ook kan ze bijvoorbeeld medicatie geven. De belangstelling en liefde voor dieren voelt fijn, na afloop is er ook altijd nog even ‘nazorg’, hoe is het gegaan met de beesten. Echt een heel fijn gevoel om zorgeloos op vakantie te gaan!” Thera, Baasje van Donna, Summer, Sjaak en Lotje
“The Animal Nanny is a perfect companion for your pet if you need someone to take care of them whilst you are away.We were completly satisfied with the service, and really liked the detaild daily updates and photos Nanny Natascha send us. I would highly recommend this service to anyone and would not hesitate to book again when we are on the next vacation. Natascha really understand animal behaviour and it makes a real difference to the happiness of the pet whilst away…” Andrew and Anjali, Baasjes van Bagheera
“Het belangrijkste voor mij was dat ik met een gerust hart voor een langere periode op vakantie kon gaan en dat er goed voor Luna werd gezorgd. Zij is immers de kat van mijn overleden moeder. Dit hebben jullie volledig waar gemaakt. Wat ik ook erg fijn vond is dat jullie een update en foto van haar stuurde. Op die manier kon ik ook ook zien dat het goed met haar ging en het was leuk achteraf de verslagen te lezen, dus nogmaals ik zou niet weten hoe jullie de service zouden kunnen verbeteren.” Ralph, baasje van Luna
“Al enkele malen gebruik mogen maken van de diensten van The Animal Nanny. Echt een fijn gevoel dat er altijd een betrouwbaar adres waar je altijd op kunt rekenen. We genieten van de sms’jes en de “rapportjes” die elke dag geschreven worden over onze twee katten.  Maar bovenal is het een geruststelling dat de katten in goede, vriendelijke handen zijn van professionele medewerksters die ook raad weten als er iets met de katten zou zijn…” Valerie, de mama van Elmo en Loetje
“De vraag of wij met een gerust hart een weekend zijn weg geweest kunnen we volledig en voor de volle 100% met een JA beantwoorden. We weten dat onze beide poezen dames goed worden verzorgt en vermaakt. Ook de updates over hoe het met ze gaat zijn er fijn om te krijgen. Enorm bedankt weer! Tevens zijn wij ook erg tevreden over de uitlaatservice waar wij gebruik van maken voor onze hond Dribbel. Hij heeft er enorme baat bij en gaat altijd vol enthousiasme mee met nanny Cathrine of Natascha. “ Marc en Michelle baasjes, van Zenna en Lilo en Dribbel
“Wij zijn ontzettend blij met de animal nanny! De katten hebben het goed en zijn relaxt als we terug thuiskomen. We gaan nu makkelijker een paar dagen weg dan voorheen.” Inge, baasje van Sula, Mawish, Batista, Clipper
“We love ‘em! A great team of professionals!” Danielle
“Hart op de juiste plaats, als ze in mijn regio zou zitten zou ik mijn dieren zonder twijfel aan haar toevertrouwen!” Diana
“Opnieuw enorm bedankt voor de perfecte zorg voor onze vogels! Heerlijk om thuis te komen en begroet te worden door al die blije en vrolijke beestjes! Ook onze ‘vakantiegasten’ Sjimmie en Lizzie hebben het prima naar hun zin gehad met The Animal Nanny!” Ron, baasje van Noky, Ory, Deva en Wally
“The Animal Nanny heeft op onze katten gepast terwijl wij weg waren op vakantie en zijn er erg tevreden mee.  Het was voor ons een hele zorg minder. Zeer vriendelijke mensen die van dieren houden.”Frederick, baasje van Muji&Mojo
Lieve animal nanny’s heel erg bedankt dat jullie zo ontzettend goed voor mijn kat hebben gezorgd, ik ben terminaal en mijn familie wilde nog een paar dagen weg ik wilde niet gaan want ik dacht er is niemand die zo goed voor Simba ( kater) kan zorgen als ik. Ik heb  een paar maanden geleden zijn soul maatje in moeten laten slapen omdat hij kanker had en ik ben normaal 24 uur per dag thuis bij de kat ik heb een ziekenhuis bed omdat ik rechtop moet slapen en dan ben ik om de 2 uur wakker en dan komt Simba kusjes geven en high five voor snoepjes maar als ik er niet ben dan gebeurt dat niet eigenlijk wilde ik de volgende dag alweer naar huis voor Simba. Maar toen kreeg ik een mailtje en een foto toe gestuurd door de animal nanny’s Simba lag heerlijk op bed e de nanny was hem aan het kammen toen ik dat zag viel er een zware last van mij af de dieren nanny’s zijn geweldig ik moet binnenkort naar Duitsland om afscheid te nemen van mijn broertje en ik kan met een gerust hart weg gaan want de zorg die de dieren krijgen is 1000 maal beter als in een pension waar ze vaak in een kooitje zitten ik heb zelfs nog telefonisch contact gehad met de dieren nanny’s en alle vragen of verzoeken doen ze iedere dag heb ik foto’s van Simba gekregen en 1 keer had hij geen ontlasting gehad en dat werd gelijk aan mij toe gestuurd door een sms’je maar de volgende dag was alles O.K. Toen ik thuis kwam was er vers water een schone kattenbak en Simba lag heerlijk op bed ( zelfs de vuilniszak was in de container gedaan)  het is de eerste keer dat Simba zich heeft laten kammen normaal gesproken mocht ik het alleen doen maar het bewijs stond op de foto iedereen die denkt dat je een huisdier niet kan laten verzorgen door deze animal nanny’s heeft  het mis ik had ook gevraagd of ze iedere dag met Simba wilde kroelen en aaien nou dat heeft hij volop gehad ik had een tevreden kat toen ik thuis kwam. Alle lof voor deze animal nanny’s ze zijn geweldig en daarom schrijf ik dit ook zodat mensen die niet weg durven vanwege een kat of een hond of andere dieren ga naar de animal nanny’s en dan komen ze bij je thuis om u te laten vertellen wat uw huisdier nodig heeft mijn kat had 2 maal daags medicijnen nodig en die heeft Simba ook gehad. Lieve Animal Nanny’s hartstikke bedankt dat jullie zo goed voor mijn kat hebben gezorgd” lieve groeten mevrouw S.M. van Oosterhout Wateringen

Mijn vraag staat hier niet bij!

Staat je vraag hier niet tussen? Kijk dan hier tussen de meest gestelde vragen!