In 2016 ben ik begonnen om meer blog’s te gaan schrijven op reguliere basis. Leuk om even terug te kijken naar mijn 3 meest gelezen blog’s.

Meest gelezen blog’s van 2016:

Nr.1 – 13 creative tips om je kat meer te laten bewegen

Hoewel katten gek zijn op slapen en luieren, is beweging wel belangrijk voor hun gezondheid. Zeker binnenkatten krijgen vaak te weinig beweging en ik kom helaas steeds vaker katten tegen die te dik zijn. Heb jij zo’n Garfield thuis? Er zijn veel leuke en speelse manieren om je kat meer te laten bewegen wat bijdraagt aan een gezondere “levensstijl”. >> Lees hier het hele blog

Nr. 2 – 5 tips om je hond koel te houden tijdens warm weer

Honden kunnen minder goed met warmte omgaan dan wij mensen. Zij kunnen zich alleen maar koelen door middel van hijgen en warmte afvoeren via hun voetzooltjes. Daardoor zijn honden gevoelig voor oververhitting en is het belangrijk om ze verkoeling aan te bieden. Maar hoe doe je dat het beste?  >>Lees hier het hele blog

Nr. 3 – Losloopgebied Het Bieslandsche Bos

De lenteperiode is mijn favoriete seizoen! Alles staat in bloei en is prachtig groen, het zonnetje schijnt aangenaam, maar het is nog niet te warm. Dus heerlijk om met je hond op pad te gaan. Helaas gelden er in veel gebieden in de lente een aanlijnplicht vanwege het broedseizoen, of is het gewoon te druk. Waar kun je dan wel gaan wandelen en je hond ongestoord laten uitleven? Het Bieslandse Bos is daar een perfecte plek voor! >>Lees hier het hele blog

Voor het komende jaar ben ik ook zeker van plan om regelmatig blog’s te blijven schrijven! Heb jij een leuk idee voor een onderwerp? Vertel het mij en laat een comment hieronder achter!

Wil je meer leuke en handige tips ontvangen? Meld je aan voor onze updates!

The following two tabs change content below.
Ik ben professioneel pet sitter en de eigenaar van The Animal Nanny. Samen met een mooi team helpen wij sinds 2010 onze klanten met de verzorging van hun dieren aan huis. Onze hulp kan je zien als een verlengstuk, wij werken graag samen met de eigenaar om hun huisdier de beste verzorging te geven en ze zo happy en gezond te houden. Daarnaast schrijf ik graag blog’s voor op de site van The Animal Nanny, waarin ik praktische tips geef of je meeneem voor een kijkje in de keuken.

Laatste berichten van Natascha (toon alles)

2 Reacties
 • sandra 7 maart 2017 17:19

  Hi,

  Even een vraagje, hebben jullie deze site ook in het Engels.
  Met vr.gr.
  Sandra

  • The Animal Nanny 12 april 2017 13:59

   Hoi Sandra, in Mei gaan we beginnen met het bouwen van een nieuwe site en deze zal dan ook in het engels worden vertaald. Echter de blog’s zullen denk ik voorlopig Nederlands blijven.

Voeg je reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.