Camilla – Verzorgt door de weeks de gastdieren

Al heel jong was duidelijk dat mijn passie bij dieren lag. Als er dieren in mijn omgeving waren was ik daar altijd wel te vinden. Ik groeide op met 4 Chihuahua’s die ik graag allerlei trucjes leerde. Zelf heb ik nu 2 Chihuahua reutjes, die graag met mij op pad gaan om uren met plezier te wandelen. Af en toe logeert Pip, de Rhodesian Ridgeback van mijn schoonouders, bij ons. Ik vind het erg leuk als hij bij ons komt logeren en zou in de toekomst graag ook een grote hond erbij willen. Daarnaast besteed ik mijn hele leven al veel tijd aan paardrijden; zowel dressuur, springen als recreatief en het liefst nog bitloos en zonder zadel.
Werken bij The Animal Nanny

Niet alleen mag ik voor The Animal Nanny dieren verzorgen, daarnaast doe ik soms ook wat administratief werk en leer ik heel Den Haag en omgeving kennen, omdat ik veel onderweg ben met de E-bike. Het werk is dus heerlijk gevarieerd, en het is erg leuk om voor en met Natascha te werken. Elke dag is er werkoverleg en eens per maand een gezellige Nanny-meeting voor de teambespreking. Daarnaast staat Natascha altijd open voor nieuwe ideeën waardoor ik me extra gemotiveerd voel en me nog meer betrokken voel bij haar bedrijf.

Opleiding en ervaring

Het werken met mensen en dieren is heel erg leuk en leerzaam, en ik ontwikkel graag mijn kennis en ervaring. Daarom heb ik mijn diploma behaald als Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut na de vijfjarige opleiding aan Instituut Silverlinde. Zo deed ik veel kennis op over huisdieren, zowel op medisch vlak als gedrag en voedingsleer. Ik heb ik verschillende stages gelopen zoals bij een dierenartspraktijk.Het zoeken naar oplossingen voor het welzijn en de gezondheid van een dier vind ik daarom ook erg uitdagend. Mijn kennis wil ik graag nog aanvullen met nog meer therapieën op natuurgeneeskundig gebied, en misschien een opleiding tot gedragstherapeut voor honden.

Heel veel dank voor jullie uitstekende zorgen voor mijn katten! Ik vond het fijn om met zo’n gerust hart op vakantie te gaan, wetende dat ze in goede handen waren. Ook erg prettig dat Camilla af en toe een berichtje stuurde; stiekem was ik natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het ging.
Opleiding & Training

HBO Veterinair Natuurgeneeskundig Therapeut (kleine – en landbouwhuisdieren)
Instituut Silverlinde

Lezing Voer voor carnivoren
Tannetje Koning

Cursus en training Agility (behendigheid)
op debutanten niveau

Vaardigheden
Hondengedrag & training
0%
Kattengedrag
0%
Konijnen, knaagdieren en vogels
0%
Medische kennis
0%
Ervaring

4 jaar ervaring als hoofddierverzorger bij The Animal Nanny

Dierverzorger en verkoop verschillende dierenwinkels

Stage dierenartspraktijk,
paardenfysiotherapeut en hoefsmit