Angela – Extra hulp door de weeks

Ik ben Angela en ik ben 23 jaar. Ik weet eigenlijk al mijn hele leven dat mijn hart bij dieren ligt. Daarom heb ik ervoor gekozen om de opleiding paraveterinair dierenartsassistente te gaan volgen. In de tussentijd heb ik mijn diploma dierverzorging gehaald en ik wil naast mijn studie graag de cursus tot kattengedragstherapeut gaan doen.

Zelf hebben wij thuis vier katten, waaronder eentje van mijzelf. Hem heb ik geadopteerd bij Dierenambulance Den Haag toen ik daar stage liep. Het was echt liefde op het eerste gezicht. Hij heet Merlin en heeft letterlijk mijn hart betoverd. Bij mijn vriend hebben we ook nog twee katten waar ik veel mee doe. Ik heb een hond gehad, een Australian Shepherd die ik vanaf pup heb getraind. Helaas woont hij niet meer bij me, maar ik zie hem wel nog regelmatig! Ik ben 15 jaar geleden begonnen met paardrijden, wat dan ook echt mijn passie is. Mijn droom is om ooit mijn eigen paard te kunnen hebben.

Ik wil bij The Aninal Nanny nog meer mijn liefde voor dieren uiten. Alle dieren verdienen liefde, zorg en aandacht en dat zullen van mij dan ook zeker krijgen!

Werken bij The Animal Nanny

Ik wil bij The Aninal Nanny nog meer mijn liefde voor dieren uiten. Alle dieren verdienen liefde, zorg en aandacht en dat zullen van mij dan ook zeker krijgen!

Dank jullie wel voor de liefdevolle verzorging van mijn kater Bob! Kwam zaterdagavond thuis en alles was goed, zo netjes weer en Bob in opperbeste stemming!! Dank voor alles en jullie mogen dit vaker doen!
Opleiding & Training

In opleiding voor paraveterinair (dierenartsassistente)

Diploma dierverzorging

Vaardigheden
Hondengedrag & training
0%
Kattengedrag
0%
Konijnen, knaagdieren en vogels
0%
Medische kennis
0%
Ervaring

Stage bij dierenambulance

Stage bij verschillende dierenartsenpraktijken

Stage bij konijnen- en knaagdierenopvang

Stage bij hondentrimsalon